Ivanović za Info Vranjske: Recko u savezu sa Surduličanima ušao u Super ligu

Dejan Ivanović, doskorašnji predsednik Fudbalskog saveza Grada Vranja i član Gradskog veća, u razgovoru za portal InfoVranjske.rs poručio je Draganu Antiću Recku iz FK Dinamo Vranje "da pokaže papire o poslovanju Dinama i odgovori na pitanje gde su mu Upravni i Nadzorni odbor kluba".

"Znamo kako je 2016. godine Antić preuzeo Dinamo, kako je održana izborna skupština i sa kojim ljudima.

Znamo i za plate, zloupotrebe sportista na protestima, suspenzije i kazne, znamo da nema organe upravljanja, pa zato poručujem - Recko, papire na sunce o poslovanju Dinama", istakao je Ivanović.

On je dodao da se "šest godina borio protiv rukovodstva FS RIS sa Novicom Tončevim na čelu i protiv FS Pčinjskog okruga.

"Antić je bio blizak sa svima, bio je predsednik Trenerske organizacije FS Pčinjskog okruga, u savezu sa Surduličanima ušao je u Super ligu, a kasnije se posvađao sa Novicom, dok je istovremeno Dinamo doveo na najniže grane - zato Recko, ispisaću ti još jednu recku", poručio je Ivanović.

Dodao je takođe da ne može da razume da Recko u Vranju "podržava ljude bliske Novici Tončevu, kao na poslednjoj skupštini FS Grada Vranja".

"A, ti isti ljudi, sa Tončevim na čelu, uzeli su Vranju sve fudbaske ingerencije, sudijsku i trenersku organizaciju.

Zato sam insistirao da na izbornoj skupštini FS Grada Vranja svi Vranjanci nastupimo jedinstveno, što smo skoro i ostvarili, osim nekoliko Reckovih ljudi", kazao je Ivanović.

Na pitanje - da li je kandidat za predsednika FS Pčinjskog okruga - Ivanović je "dao neodređen odgovor", pišu Info Vranjske.

On je podsetio javnost da je Skupština FSG Vranje "bila potpuno legalna".

"Da je Marko Antić pobedio na skupštini, da li bi i dalje tvrdio da nije sve po propisima?

Što se tiče kandidata za dalje, o tome ćemo razgovarati.

Svakako ćemo za predsednika FS Pčinjskog okruga imati svog kandidata, za sada je važno da smo Recku rekli ne, a time i propadanju Dinama", poručio je Ivanović.

Najnovije vesti