U Vranju se družili i nadmetali gradski odbori JS sa juga

Članovi gradskih odbora Jedinstvene Srbije (JS) iz Vranja i Leskovca organizovali su zajedničko druženje, po ideji dva člana stranke i dva vojna penzionera iz Vranja i Leskovca, Gorana Stojkovića i Gorana Ristić.

Oni su ranije došli na zamisao da se članovi ova dva gradska odbora sa juga organizuju i druže, a da cela priča ima i sportsku dimenziju.

Tako je u okviru ovog stranačkog susreta odigrana prijateljska fudbalska utakmica na kojoj je rezultat bio u drugom planu.

- Ideja Stojkovića i Ristića potekla je na osnovu ciljeva koje sprovodi Jedinstvena Srbija sa Draganom Markovićem Palmom na čelu.

Sve je poteklo od toga da je porodica stub društva, tradicija na koju se ne sme zaboraviti.

Tu su i druženje i socijalna pravda, kao vrednosti koje su ostale od dedova - poručuju iz JS.

Ovo je bilo prvo okupljanje dva gradska odbora, a najavljeno je da će se nastaviti i u buduće s tim što će sledećeg puta domaćini biti Leskovčani.

Odbor Jedinstvene Srbije u Vranju je deo gradske vlasti u kojoj participira sa sedam odbornika, dok je leskovački gradski odbor JS deo opozicije u leskovačkoj skupštini.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Upis u vrtić elektronskim putem »

Konkurs za upis mališana u Predškolsku ustanovu Naše dete u Vranju biće raspisan od 4. do 15. maja ove godine, objavljen...