Inspekcija uklanja havarisana vozila u gradskim naseljima

Komunalna inspekcija Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave Vranja započela je vanrednu i pojačanu kontrolu zauzeća javnih površina, zaštite javnih i ostalih površina i komunalnih objekata, saopšteno je iz ovog organa.

- Sve aktivnosti sprovode se u skladu sa Odlukom o komunalnom uređenju grada Vranja kojom se zabranjuje zaustavljanje i ostavljanje vozila kojima se ometa korišćenje pešačke komunikacije, prilaz objektima, korišćenje protivpožarnog puta, odnosno prolaz između zgrada.

U narednom periodu prioritet će biti i havarisana i neregistrovana vozila koja će po nalogu inspektora biti uklonjena - navode iz inspekcije.

Takođe, protiv nesavesnih vlasnika će biti podneti prekršajni nalozi u redovnom postupku.

- U tom smislu, pozivamo naše sugrađane da podrže akciju komunalnog uređenja i budu učesnici kampanje za lepši i sređeniji grad - navodi se u saopštenju Odeljenja za inspekcijske poslove.

Komentari

Dodjite u Romsku mahalu u Gornju Carsiju pa ako smete podignite parkirane automobile sa trotoara i sa ulice. Deca od tih vozila ne mogu da se krecu normalno u skolu. Da li su oni Romi povlasceni i zasticeni ili trebamo da mislimo na malu decu koja idu u skolu svakoga dana.

Najnovije vesti