I partner iz vlasti na meti naprednjaka: Socijaliste nazvali izbornim gubitašem

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju saopšteno je da su vranjski socijalisti, koji su u subotu održali centralnu predizbornu promociju odborničkih kandidata za grad Vranje, "pljunuli ruku koja ih je uvela u lokalnu vlast".

Saopštenje objavljujemo u celosti.

"Ništa gore od izbornog gubitaša poput Socijalističke partije, koja bi da opravda potpunu omraženost naroda u onome što zovu kampanja, ocrnjivanjem onih koji su ih nikad ubedljivijom pobedom i nepokolebljivom podrškom naroda saterali pod tepih istorije.

Izvršilac takvog naloga je Stefan Stanković, izgovor za uzdanicu SPS-a, koji bi nazivajući nas gorim od sebe da spere sa stranačkih kolega i stranke koju predstavlja ustajalost političke nevažnosti i narodnog prezira, ne shvatajući da to što mu pod nosem zaudara zapravo je kanalizacija koju je od naselja Palestina napravio SPS, koju danas kroz projekat Čista Srbija rešavamo i da su fekalije u kojima je jedino u čemu stoji postojano.

Kako je nosiocu gradske liste SPS-a kanalizacija prirodno okruženje, takve su mu i poruke, zaudaraju na deponiju od stranke u čije ih ime poručuje.

I ne sumnjamo da je poraz iz 2016. godine nešto što nam socijalisti nikada neće zaboraviti, ali smo sigurni i da ne postoji reciklažni proces koji bi poništio svu štetu koju su Vranju i Vranjancima naneli u višedecenijskoj vladavini.

Nisu doduše ni oni bez rezultata, stvorili su jagnjeće brigade, koje su više kilograma jagnjetine pojele nego što su metara puteva napravili.

I nije nam žao što nas kritikuju.

Ruku koju smo im pružili kada smo ih u Vranju uveli u vlast, iako nam nisu trebali, pljunuli su i sada nam jasno stavili do znanja da ne žele da budu deo tima koji će graditi Vranje i Srbiju, već žele da budu deo opstruktivne koalicije Srbija protiv nasilja, da bi ruku pod ruku sa Marinikom Tepić, Miroslavom Aleksićem, Zdravkom Ponošem još jednom uništili i unazadili Srbiju", piše u saopštenju naprednjaka Vranja.

Najnovije vesti