Humanitarni dan šale za Zoricu, Snežanu i Nadicu u subotu na šetalištu

Humanitarni dan šale pod sloganom Smeh je lek, biće održan u subotu 1. aprila na šetalištu ispred Robne kuće u centru Vranja, potvrđeno je Vranje News-u u udruženju Roditeljstvo plus.

Biće to, kako se najavljuje, "dan igre, šale i smeha".

Utvrđen je i program ove humanitarne akcije koji će početi u subotu u 10 časova, kada će biti otvoreni prodajni štandovi.

Oko 10.30 sati očekuje se dolazak bajkera, koji će se stacionirati na šetalištu prema OTP banci.

U 11 časova počeće program osnovaca, u okviru koga će nastupiti hor OŠ Radoje Domanović, slem OŠ Radoje Domanović, recitatori iz OŠ 20. oktobar u Vlasu.

Uslediće plesne tačke OŠ Branko Radičević u Vranju i OŠ 20. oktobar u Vlasu.

Od 11 sati na platou kod OTP banke sati paralelno će se održavati sportski čas Inkluzija u sportu, koji će organizovati udruženje Govori glasno.

Od 12 časova planirano je takmičenje u brzom jedenju šampita, takođe na šetalištu, u okviru Velike igraonice na otvorenom.

U sklopu ovog programa uslediće i pinjata igra - pletenje pletenica, šminkanje lica (art face), nastup animatora, crtanje kredom na betonu, prezentacija i izbor najlepših maski.

U 12.30 sati uslediće nastup Dance studija Feniks, od 13.30 nastupiće škola plesa Top dance, a od 14.30 škola plesa Ilusion dance.

Program će voditi klovn Vrcko Alapača, a muziku birati DJ Mury.

Sav prihod prikupljen ovog dana biće uplaćen na namenske račune za lečenje tri Vranjanke - Zorice Milosavljević (pošalji 108 na 3800), Snežane Stanković (pošalji 1447 na 3030) i Nadice Stošić (1436 na 3030).

Najnovije vesti