Humanitarna akcija ZA PAVLA I ANU

U utorak od 20 časova biće odigrana humanitarna pozorišna predstava „DR“ u organizaciji glumačke trupe „Optimisti“ i vranjske škole fudbala „Prestiž“, a sav novac od prodatih ulaznica namenjen je lečenju petogodišnjeg Pavla Tasića, dečaka koji boluje od cerebralne paralize i Hančanke Ane Ilić, koja boluje od retke, teške i neizlečive bolesti Fridrajhove ataksije.

Trener škole fudbala „Prestiž“ Joca Ristić izjavio je za Vranje News da je na ideju došao u razgovoru sa rediteljem predstave Draganom Živkovićem Durgetom i mladim glumcima iz „Optimista“.

- Odazivamo se kad god su ovakve akcije, iniciramo ih i sami. Sa školom fudbala, osim humanitarnih, organizujemo i edukativne akcije, kako bismo kod najmlađih probudili svest o pravim stvarima kojima u životu trebaju da se posvete – naveo je Ristić.

Predstava će u utorak od 20 sati biti odigrana u Domu vojske u Vranju, a ulaznica na ovaj humanitarni događaj košta 200 dinara.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...