Hrabra igra i očekivan poraz: KMF Vranje - Ekonomac 3:6 (1:2)

U premijernoj utakmici povratničke sezone u Prvoj futsal ligi Srbije fudbaleri KMF Vranje poraženi su na domaćem terenu od kragujevačkog Ekonomca sa 3:6 (1:2).

Poraz Vranjanaca je očekivan, imajući u vidu da su igrali sa ekipom koja nastupa u kvalifikacijama za Ligu šampiona i priželjkuje plasman na final-four najelitnijeg evropskog futsal takmičenja.

- Sve čestitke Ekonomcu na potpuno zasluženoj pobedi, želimo im sreću u kvalifikacijama za Ligu šampiona, vreme je da ove godine budu deo elite.

Nama kao klubu je bilo zadovoljstvo da afirmišemo mlade igrače protiv ovakvog tima.

Pokazali smo i na ovom susretu da nam je mesto među prvoligašima, a dokazaćemo to i u utakmicama koje dolaze - poručuju iz uprave KMF Vranje.

Vranjski futsal prvoligaš u narednom kolu gostovaće Novoj Pazovi, dok će za četrnaest dana u Vranju dočekati Kalču iz Niša.

KMF Ekonomac ima deset titula prvaka države, iznedrio je 12 reprezentativaca, a više od pola aktuelnih reprezentativaca Srbije su iz kragujevačkog tima. Ekonomac se nalazi na četvrtom mestu UEFA rang-liste, a u novoj sezoni najavljuju da će napasti Ligu šampiona, u kojoj će učestvovati deseti put u svojoj istoriji. Za Kragujevčane nastupa kapiten reprezentacije Srbije Marko Perić, kao i četvorica Brazilaca. Proteklu sezonu završili su bez izgubljenog boda, sa 22 pobede i gol razlikom +137 (171:34).

Najnovije vesti