Grawe osiguranje doniralo posteljine za Dečje odeljenje bolnice FOTO/VIDEO

Predstavnici kompanije Grawe osiguranje predali su u ponedeljak vrednu donaciju - 79 kompleta posteljina za potrebe Dečjeg odeljenja Opšte bolnice u Vranju.

Broj doniranih posteljina, kako je rečeno, odgovara broju dečjih kreveta na ovom odeljenju.

Predstavnici Grawe osiguranja poručili su da je njihova intencija da pomažu delima, a ne rečima i samo kratko prilikom primopredaje napomenuli da ovim činom žele da zdravstvenim radnicima čestitaju praznik Sveti Kozma i Damjan – Sv. Vrači, te da je to "jedan od načina da nastave da pomažu" vranjskoj bolnici.

Donatorima se na ovoj značajnoj pomoći zahvalila načelnica Dečjeg odeljenja Suzana Trajković.

Upravnica Opšte bolnice Nataša Stoiljković rekla je posle uručenja donacije za Vranje News da pozdravlja još jedan humani potez ove društveno odgovorne kompanije.

"Pomoć je utoliko značajnija ako se zna da je Grawe osiguranje ranije već imalo značajne donacije za vranjsko zdravstvo", rekla je Stoiljković za naš portal.

Podsećanja radi, predstavnici Grawe osiguranja, tradicionalnog prijatelja Zdravstvenog centra u Vranju, 2018. godine uručili su donaciju u vidu pinceta i dodatnih alata za operacije Oftalmološkom odeljenju bolnice, vrednu 400.000 dinara.

Godine 2020. Grawe je Srbiji donirao višemilionsku sumu za pomoć zdravstvu, a u okviru te donacije Zdravstvenom centru Vranje obezbeđena su dva klima uređaja i tri kombinovane mašine za pranje i sušenje veša.

Takođe, Gradskoj apoteci Vranje donirana su sredstva za 1.000 troslojnih epidemioloških maski.

Grawe je Srbiji pružio neprocenjivu pomoć tokom korona krize.

Profil

GRAWE osiguranje a.d.o, osnovano 1997. godine kao prvo osiguravajuće društvo sa stranim kapitalom u Srbiji, danas se nalazi među liderima na tržištu Republike Srbije u oblasti osiguranja života. Kao deo velike porodice Grazer Wechselseitige Versicherung AG sa sedištem u Gracu i istorijom dugom više od 190 godina, GRAWE gradi uspešno poslovanje u Srbiji na temeljima tradicije, stabilnosti i poverenja. Sa namerom da širi poslovanje, GRAWE u Srbiji je otpočelo poslovanje kao grinfild investicija.

"GRAWE nastavlja sa strategijom dugoročnog poslovanja na tržištu, širi ponudu proizvoda i zapošljava nove kadrove, svesno odgovornosti koju nosi za zajednicu i pojedinca. Dobro postavljena organizacija, kvalitetni razvojni planovi, dobre strategije poslovanja i kontinuirano ulaganje u stručni kadar garancija su budućeg uspeha! Poverenje koje GRAWE osiguranju ukazuje sve veći broj klijenata nedvosmisleno govori da je kvalitet ono što GRAWE ističe na tržištu, a kao najveće prednosti se ističu međunarodni kvalitet proizvoda i sigurna politika ulaganja. GRAWE osiguranje a.d.o. nastaviće kontinuiran rad, ne samo na profesionalizmu zastupnika u osiguranju i negovanju poverenja kijenata, već i na poboljšanju kvaliteta usluga, stalnom rastu i razvoju Društva. Sve činjenice govore u prilog tome da je GRAWE u Srbiji osiguravajuća kuća koja je stabilan oslonac budućnosti svojih klijenata. Tako je i poslovanje zasnovano na najvećim vrednostima društva: poverenju i stabilnosti. Briga o klijentima i o njihovim najboljim interesima je jedan od osnovnih zadataka GRAWE osiguranja", poručuju iz ove komapnije.

Najnovije vesti