Uručena donacija Grawe-a Očnom odeljenju bolnice (FOTO, VIDEO)

Predsednik Izvršnog odbora Grawe osiguranja za Srbiju Kristof Cetl, uručio je načelniku Oftalmološkog odeljenja bolnice Dragoslavu Stanojkoviću donaciju ove osiguravajuće kuće u vidu pinceta i dodatnih alata za operacije, vrednu 400.000 dinara.

- Mi se intenzivno bavimo ovakvim akcijama.

Donirali smo već u Srbiji za decu obolelu od kožnih bolesti, dušeke za bolnicu u u Kruševcu, pomogli smo zdravstvo u Požarevcu, Veterniku i slično, a ovde danas doniramo pincete sa dodatnom opremom za oftalmološke operacije - rekao je Cetl.

On je podsetio da je zdravlje najveće bogatstvo, te da kompanija Grawe "shvata koliko je važno da se u Vranju pomogne u rešavanju određenih pitanja" kada je reč o zdravstvenoj zaštiti.

- Ponosni smo i na to što naši zaposleni prepoznaju potrebe u lokalnim sredinama, u smislu gde i šta donirati, kao što je to bio slučaj sa našom kancelarijom u Vranju koja je dala predlog za ovu donaciju- rekao je Cetl.

V.d. direktora Zdravstvenog centra (ZC) Vranje Dragan Veličković nazvao je gest Grawe osiguranja "društveno odgovornim ponašanjem prema lokalnoj zajednici", u smislu poboljšanja zdravstvene zaštite na području ZC.

- Zahvalni smo na tome što postoje ljudi koji prepoznaju u kom momentu je potrebna humanost, definitivno je ovo potez koji može da podstakne i druge da pomognu naše zdravstvo - rekao je Veličković.

Cetl je pred zaposlenima u sali za konferencije ZC Vranje još naglasio da Grawe "želi dobro svakome i da zbog toga ova osiguravajuća kuća i postoji" i naglasio da je oko 80 zaposlenih GRAWE osiguranja A.D.O. Beograd došlo u Vranje da, zajedno sa zaposlenima u kancelariji ove osiguravajuće kuće u Vranju, donira krv u Službi transfuzije vranjske bolnice.

Najnovije vesti