Gradsko veće u ponedeljak o Programu kontrole kvaliteta vazduha u Vranju

Gradski većnici će u ponedeljak 29. avgusta, na sednici od 8 ujutro, razmatrati Nacrt Programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja od maja 2022. do kraja 2023. godine.

Pred većnicima će se naći i Izveštaj Komisije za utvrđivanje stanja stambenih objekata u privatnoj svojini nastalih kao posledica prirodnih nepogoda, tehničkih i ostalih faktora.

Tekst javnog oglasa o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja, javnim nadmetanjem, biće takođe jedna od tema, kao i Nacrt Odluke o izmeni Odluke o mreži javnih predškolskih ustanova na teritoriji grada Vranja.

Na sednici će biti reči i o Predlogu Odluke o utvrđivanju visine novčane pomoći učenicima prvog razreda osnovnih škola na teritoriji grada Vranja, Predlog Rešenja o obrazovanju Komisije za kapitalne investicije grada Vranja, kao i Tekst javnog poziva za dodelu finansijskih sredstava za realizaciju programskih aktivnosti uspostavljanje i jačanje udruženja u oblasti poljoprivrede na teritoriji grada Vranja za 2022. godinu.

Najnovije vesti