Gradsko veće prihvatilo izveštaje i programe rada javnih ustanova

Izmene i dopune finansijskih planova za 2018. i programe rada sa finansijskim planovima javnih ustanova za narednu godinu usvojilo je Gradsko veće Vranja na sednici u ponedeljak.

U paketu je usvojeni isti dokumenti za Apoteku Vranje i Turističku organizaciju grada Vranja (TOV).

Takođe, usvojeni su izveštaj o radu, godišnji plan rada i informacija o pripremljenosti Predškolske ustanove Naše dete u Vranju za rad u radnoj 2019/20. godini.

Osim toga i Program poslovanja JKP Parking servis, sa finansijskim planom za 2020. godinu i Program podsticaja za razvoj Slobodne zone Vranje sa finansijskim planom za 2020. godinu.

Gradsko veće usvojilo je Plan rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2020. godinu, Plan zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama grada Vranja, Nacrt Odluke o komunalnoj miliciji grada Vranja, kao i Nacrt Odluke o izmeni i dopuni Odluke o usklađivanju poslovanja JKP Komrad sa Zakonom o javnom preduzećima.

Na 193. sednici ovog tela u ponedeljak obrazovan je Organizacioni odbor za obeležavanje 31. januara, Dana grada Vranja i predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika.

Najnovije vesti