Gradsko veće: Od 11. maja plaćaju samo roditelji čija deca idu u vrtić

Gradsko veće Vranja u utorak je donelo Zaključak da će boravak u Predškolskoj ustanovi Naše dete od 11. maja plaćati samo roditelji čija deca trenutno koriste usluge vrtića.

Na 222. sednici usvojen je Tekst javnog oglasa radi prikupljanja pisanih ponuda za davanje u zakup lokacija za postavljanje privremenih objekata – pokretnih objekata i aparata, koji će biti uskoro raspisan.

Na sednici veća usvojen je i Tekst javnog oglasa o otuđenju stanova iz javne svojine grada Vranja javnim nadmetanjem, kao i Uputstvo o organizaciji radnog procesa u organima grada Vranja i organizacionim oblicima u sistemu JLS grada Vranja, u primeni mera zaštite od zarazne bolesti Covid 19, nakon ukidanja vanrednog stanja.

Većnici su usvojili nacrt Odluke o izradi druge izmene i dopune Plana generalne regulacije Vranjske Banje, koji će biti prosleđen Skupštini na razmatranje i usvajanje, kao i Nacrt Rešenja o otuđenju uz naknadu u novcu građevinskog zamljišta u javnoj svojini grada Vranja, radi ispravke granica susedne katastarske parcele.

Usvojen je Izveštaj o radu Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja za 2019. godinu, kao i Tekst javnog oglasa o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja, radi izgradnje javnim nadmetanjem.

Najnovije vesti