Gradsko rukovodstvo čestitalo uspeh Sanji Petrov i Milici Janjić na festivalu Youthvision

Vranjanke Sanja Petrov, koja je osvojila treće mesto na festivalu "Youthvision" u Azerbejdžanu i Milica Janjić, studentkinju Pravnog fakulteta u Beogradu, koja je bila član međunarodnog žirija ovog takmičenja, u četvrtak su bile gošće gradonačelnika Vranja Slobodana Milenković i njegovog zamenika Nenada Antića.

- Vi ste na najbolji mogući način prezentovale grad Vranje i Srbiju. Lokalna samouprava će uvek podržati mlade i talentovane ljude poput vas.

Drago mi je da smo mogli da pružimo pomoć za odlazak na ovaj festival i uvek ćemo podržati ovakve inicijative i talente - rekao je gradonačelnik na prijemu koji je priredio za dve mlade dame.

Sanja je na festivalu nastupila pesmom "What About As”, pevačice Pink, u konkurenciji takmičara iz 23 zemlje, uključujući SAD, Rusiju, Ukrajinu, Belorusiju, Tursku, Rumuniju, i druge.

Sanja Petrov je student Pedagoškog fakulteta u Vranju, ali se aktivno bavi pevanjem, kako u fakultetskom horu, tako i kao solistkinja klupskog benda „Smoking barrels“.

- Prvi put sam nastupala na ovako velikoj sceni i utisci su zaista fenomenalni.

Čitava organizacija je bila na veoma visokom nivou i bila je čast učestvovati na ovom festivalu.

Nagradu koja sam osvojila je podsticaj da nastavim sa pevanjem i da se time ozbiljnije pozabavim - rekla je Petrov.

Milica Janjić zahvalila se gradu na podršci i istakla da su na ovom festivalu veoma lepo predstavile Vranje i da se nada da će saradnja sa gradom biti nastavljena i u budućnosti kroz realizaciju nekih novih projekata.

Najnovije vesti