Grade Jovanović novi - stari predsednik PUPS-a u Vranju

Gradimir Jovanović ponovo je izabran za predsednika Gradskog odbora PUPS - Solidarnost i pravda Vranje, odlučili su delegati mesnih odbora ove političke opcije.

On je nakon izbora rekao da poverenje u PUPS u Pčinjskom okrugu, kako je kazao, "raste iz dana u dan", a "posebno u seoskim sredinama".

On je, takođe, naglasio da žitelji Vranja stariji od 65 imaju besplatan prevoz, da se penzionerima priskače u pomoć podelom paketa namirnica, popustima za banjsko lečenje i sl.

"Uskoro ćemo u Vranju imati i Dom za stare osobe", naglasio je Jovanović pred delegatima skupštine.

Potpredsedničke mandate u gradskom odboru dobili su Dragan Mihajlović i Dragan Jovanović.

Izabran je stalni sastav Gradskog odbora, Nadzorni odbor, disciplinska komisija i sekretar odbora.

Skupštini su prisustvovali zamenik predsednika PUPS - Solidarnost i pravda Hadži Milorad Stošić, član izvršnog odbora Zoran Dimitrijević, predsednik optšinskog odbora Medijana u Nišu Svetozar Aleksov, te predsednici opštinskih odbora iz Pčinjskog okruga.

Profil

Gradimir Jovanović rođen je 1950. godine u Bujanovcu, gde je završio osnovnu školu, a potom Gimnaziju Bora Stanković u Vranju. Više od dve decenije bio je novinar, direktor i glavni i odgovorni urednik Slobodne reči. Funkciju pomoćnika direktora poslovne organizacije Jugopetrola u Vranju obavljao je deset godina. Bio je radno angažovan i na pravnim poslovima u Filijali PIO fonda u Vranju. Politikom se bavi dugi niz godina. Trenutno je predsednik PUPS-a Vranje u trećem mandatu. Član je Glavnog odbora PUPS-a i koordinator za Pčinjski okrug. Jedan je od osnivača i predsednik Udruženja uranijumskih žrtava Pljačkovica 99.

Najnovije vesti