Grad sufinansira obnovu krova na zgradama Braća Bajić FOTO

Počeli smo sa rekonstrukcijom krova zgrade Braće Bajić u Vranju, a nadalje ćemo odrediti prioritete i prema njima rešavati probleme u ovoj stambenoj zajednici, izjavio je u ponedeljak gradonačelnik Slobodan Milenković.

On je na početku radova tokom kojih će biti obnovljen krov ovog stambenog kompleksa, koji se nalazi na Trgu Bratsva i jedinstva, rekao da je reč o "još jednom primeru dobre saradnje stambene zajednice i lokalne samouprave", posle uređenja Bloka Pošta banka u centru Vranja.

- Pozivam i ostale stambene zajednice da se registruju i apliciraju na konkurs za dodelu finansijskih sredstava, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta života u okviru svojih stambenih zgrada - rekao je Milenković.

Sanja Jovanović, profesionalni upravnik i organizator upravljanja stambenih zajednica u Vranju, zahvalila se gradskom rukovodstvu na podršci i pomoći pri rekonstrukciji krova.

- Danas su radovi na zameni krovnog pokrivača i pratećih građevinskih elemenata na krovu zvanično počeli i nadamo se da će biti završeni u roku - rekla je Jovanovićeva.

Vrednost investicije je 2 miliona dinara, od čega je 50 odsto učešće lokalne samouprave.

Rok za završetak radova je 45 dana.

Najnovije vesti