Građanska inicijativa za uređenje sportskog terena u Neradovcu

"Šta Nam Teško" volontersku akciju pod nazivom "Aktivizmom do sređenog sportskog terena" organizovaće neformalna grupa mladih "Aktivisti iz komšiluka" u Neradovcu kod Vranja.

Akcija je planirana za nedelju 18. oktobra u 12 časova.

- Ovom prilikom pozivamo sve volontere koji su zainteresovani da nam se pridruže u nedelju i da zajedničkim radom poboljšamo uslove za razvoj mladih u Neradovcu.

Cilj projekta je uređenje sportskog terena u Neradovcu, a planirani su zamena sportske table i obruča, farbanje koševa i golova, popravka zaštitne mreže iza golova, krečenje zida zadnje strane zgrade Doma Kulture koja se nalazi sa strane igrališta, popravka reflektora i obeležavanje terena - naveo je koordinator projekta Uroš Ilić.

Ove dve poslednje aktivnosti realizovaće se uz podršku grada Vranja i nadležnih gradskih javnih preduzeća.

Ostatak akcije finansiran je kroz program „Mladi su zakon“ Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a realizovaće se u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije, Centrom za građansko delovanje, Timom42, Empower-om i Pokretom gorana Vojvodine.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...