Golman Ranđelović naj-sportista Surdulice, FK Radnik najbolji kolektiv

Vranje - Golman surduličkog superligaša Radnika Stefan Ranđelović izabran je za najboljeg sportistu, a njegov klub za najuspešniji sportski kolektiv u Surdulici u 2021. godini, na tradicionalnom izboru za najbolje sportiste i sportske klubove.

Odlukom komisije Sportskog saveza opštine Surdulica prestižno priznanje uručeno je mladom golmanu koga su nominovale njegove sjajne odbrane na golu Radnika, a priznanjem je Radnik nagrađen kao klub koji je u prošloj godini postigao istorijski uspeh, kako u prvenstvu, tako i u Kupu Srbije.

Titulu najbolje sportistkinje grada ponela je mlada Biljana Đorđević, članica Stonoteniskog kluba Belo Polje, a za najbolji ženski sportski kolektiv u prošloj godini proglašen je upravo Biljanin klub.

Naime, Stonoteniski klub iz Belog Polja osvojio je treće mesto na državnom ekipnom prvenstvu za kadetkinje i ostvarili plasman u Drugu ligu Srbije.

Za najboljeg školskog sportistu izabran je Marijan Stanković, član kadetske košarkaške selekcije KK Radnik.

Stanković je sa samo 15 godina od ove godine standardni prvotimac KK Radnik, koji nastupa u Drugoj ligi Srbije.

Za najboljeg sportskog stručnjaka u 2021. proglašen je trener KK Radnik Milan Janjić.

Na čelo stručnog štaba ovog kluba Janjić je došao 2019. i za samo dve godine uspeo da surduličkim košarkašima donese istorijski uspeh - plasman u Drugu mušku ligu Srbije.

Mlade nade Surdulice

Pored priznanja najboljim seniorima uručena su i priznanja mladim i perspektivnim sportistima Milijani Nikolić, Aleksi Kitanović, Andriji Trajkoviću, Danici Radulović, Veljku Arizanoviću, Marku Tatuli, Dunji Đokić, Jovani Janković, Ivi Rakičević i Maksimu Ivanoviću. Priznanje je dobio i perspektivni košarkaški sudija Aleksandar Jović i perspektivni fudbalski arbitar Milovan Kostić.

Za uspešno sprovedenu akciju Budi zdrava, vežbaj sa nama priznanje je dodeljeno i Fitnes udruženju Radnik, a za izuzetan doprinos za razvoj sporta nagrađen je Saša Milošević, rukovodilac Dnevnog centra u Belom Polju.

Priznanja na manifestaciji najboljima uručili su predsednica opštine Surdulica Aleksandra Popović i Vladica Nestorović, predsednik Sportskog saveza opštine Surdulica.

Najnovije vesti