Goleada u Hanu: Morava - Jedinstvo (P) 4:3

Vladičin Han: Morava – Jedinstvo 4:3 (2:1)

Strelci: Marko Stanković u 22, Miloš Stanković u 43. i 56. i Živković u 65. minutu za Moravu, a Milošević u 29, Kovač u 71. i Mančić u 87. minutu za Jedinstvo.

Morava iz Vladičinog Hana pobedom nad pirotskim Jedinstvom od 4:3 (2:1) na domaćem terenu otvorila je 15. kolo fudbalske Zone Jug.

Ovom pobedom osmoplasirani Hančani izjednačili su se po broju bodova (22) sa dva bolje plasirana tima, Vranjskom Banjom na šestom i Mladosti iz Mrštana na sedmom mestu tabele Zone Jug.

Banjčani će u nedelju od 13 časova, na stadionu kraj Banjštice, dočekati trećeplasiranu Pčinju (29 bodova), koja dahće za vratom Pustoj reci, ekipi sa istim bodovnim saldom i nešto boljom gol razlikom.

Vlasina iz Vlasotinca, koja je svoj meč ovog kola odigrala u subotu i pobedila Slogu na gostovanju u Leskovcu (1:3) barem do nedelje biće usamljena na čelu tabele sa bodom više od Puste reke (u nedelju gostuje Mladosti u Medoševcu) i Pčinje.

Četvrti tim Pčinjskog okruga, Mladost iz Bosilegrada, koja je kao poslednja na tabeli vezala dve prvenstvene pobede, dočekaće u nedelju od 13 časova Jedinstvo iz Gornje Stopanje.

Bosilegradski tim na 16. mestu ima 9 bodova, koliko i Tanasko Rajić iz Pirota na 15, dok četrnaestoplasirana Jablanica iz Medveđe (u nedelju gostuje upravo Tanasku Rajiću) ima tri boda više.

Najnovije vesti