Goca Lazarević, Aca Ilić i Biljana Jevtić pevali pred Vranjancima FOTO/VIDEO

Treće večeri manifestacije Dani Vranja na centralnoj bini najpre je nastupila Vranjanka Biljana Anđelković, finalistkinja takmičenja "Nikad nije kasno" sa Bioritam bendom.

Na posetu je sigurno uticala kiša, jak pljusak koji je pao nešto pre 21 sat kada je vranjska pevačica trebalo da počne svoj nastup.

Posle Biljane, na binu se popela čuvena srpska pevačica Gordana Lazarević, pevajući bolesna i pod temperaturom svoje najveće hitove, a kruna tog nastupa bila je pesma "Vidovdan", njen zaštitni znak.

Pred Vranjancima je izvela i svoje poznate hitove Mala žena, Maramica i druge.

Nažalost, Merima Njegomir izostala je sa manifestacije zbog smrtnog slučaja u porodici, ali su je više nego dostojno odmenili supružnici Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić energičnim nastupom.

Aca Ilić otpevao je neke od svojih standarda - Isplači se na grudima mojim, Ne daj se, generacijo, Ana mi je rekla, Lepe oči zelene i dr.

Kao i hitove drugih autora poput "Pukni Zoro" i sl.

Posle dueta sa suprugom u pesmi Biljana, Jevtićeva je otpevala neke od svojih najvećih hitova - Evo ti srce na dlanu, Proklet da je ovaj život, Opasna je igra ta, Uzmi, ago, što ti drago, Plitak potok i druge, pevajući zajedno sa publikom.

Organizator manifestacije Dani Vranja je Turistička organizacija grada Vranja, a pokrovitelj Grad Vranje.

PROGRAM ZA NEDELJU

Poslednjeg dana manifestacije, u nedelju 25. avgusta od 17 sati, na šetalištu će biti izloženi automobili oldtajmeri. Od 17.30 na Trgu Staniše Stošića planirana je dečja predstava "Tri praseta", u izvođenju Pozorišta Bora Stanković. U nastavku programa, na istom mestu od 19 sati, predviđena je revija narodnih nošnji, a zatimu u 20 časova nastup folklora "Vrelac" i to najmlađe grupe. U dvorištu Muzej kuće Bora Stanković u nedelju od 20 sati planirana je predstava "Koštana", u izvođenju Pozorišta Bora Stanković. Program Dana Vranja završiće se koncertom Danijele Stanković Kostić i benda Flying, te vranjske rok grupe Jolly Jumper na centralnoj bini, čiji je početak zakazan za 21 sat.

Najnovije vesti