Flying band i Jolly Jumper zaduženi za rok program na Danima Vranja

Na 15. Danima Vranja, koji će se održati u periodu od 22. do 25. avgusta, pored mnogobrojnih aktivnosti koje će obeležiti tradicionalnu manifestaciju jedno veče biće namenjeno ljubiteljima roka.

- Poslednjeg dana manifestacije, u nedelju 25. avgusta u večernjim satima, na centralnoj bini nastupuće dva vranjska benda, vrlo originalna, omiljena kod publike i uspešna i van svog rodnog mesta.

Jolly Jumper, kultna vranjska i srpska rok grupa, ove godine obeležava veliki jubilej, 35 godina postojanja, pa će vranjska publika moći da uživa u njihovim pesmama nastalim u ovom periodu.

Sve pesme ove grupe zasnovane su, prema rečima frontmena Jovice Davidovića, na nekom fenomenu, vezane su za lično iskustvo, ali i za opštu situaciju - saopštavaju organizatori iz Turističke organizacije Vranja.

Flying bend i njihov vokal Danijela Stanković Kostić nastupiće pred publikom sa repertoarom koji čine veoma poznate domaće i strane rok pesme u, kako se najavljuje, "njihovom prepoznatljivom izvođenju".

- Publika je Danijelu Stanković Kostić bolje upoznala u okviru šoua "Nikad nije kasno" u kom je bila ubedljivo najbolja po oceni publike.

Finalistkinja ove emisije, svojim talentom i originalnim izgledom, kupila je publiku već u prvom krugu šoua veterana.

Učestvovala je više puta u "3K Duru" kao i u muzičkom takmičenju "Evropska zvezda" - poručuju iz TOV, skrećući pažnju ljubiteljima roka da ne propuste ovo veče.

Najnovije vesti