Gašić: I Dodić je shvatio da je Radniku potreban rez

Sportski direktor FK Radnik iz Surdulice Darko Gašić potvrdio je u izjavi za Vranje News da je južnosrpski superligaš "sporazumno raskinuo ugovor" sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Mladenom Dodićem.

- Obe strane su procenile da će to biti pozitivno za ekipu i vrlo brzo smo se dogovorili oko svega - kazao je Gašić.

Na novinarsko pitanje da li je do ovakvog epiloga došlo usled nešto slabijih rezultata Radnika u poslednjim kolima i tri vezana poraza, Gašić je odgovorio da "nisu samo rezultati u pitanju".

- Jeste da kroz rezultate možemo da vidimo da li je to što radimo uspešno ili ne, ali je procenjeno da bismo se mogli suočiti sa periodom u kome se ništa ne bi promenilo, ako bismo nastavili saradnju sa Dodićem.

Zajednički je ocenjeno da je ekipi možda potrebna neka vrsta šok terapije ili radikalnog reza da bismo ostvarili promenu nabolje i nastavili ka zacrtanim ciljevima u ovoj sezoni - rekao je Gašić za naš portal.

On nije želeo da govori o mogućem nasledniku Dodića na klupi Radnika.

- Videćemo ko će biti novi šef stručnog štaba.

Sasvim je izvesno da će ekipu za vikend, kada igramo sa Proleterom u Surdulici, voditi Goran Jocić, koji je bio i u štabu Mladena Dodića.

U ovom momentu, potpuno smo fokusirani na tu prvenstvenu utakmicu, a pitanje novog trenera biće rešeno vrlo brzo, jer slede dve nedelje pauze u prvenstvu.

Verovatno ćemo na početku tog perioda već imati rešenje - rekao je Gašić.

Najnovije vesti