Fudbaleri Radnika otputovali u Antaliju, očekuju ih četiri kontrolna meča

Vranje - Fudbaleri i stručni štab surduličkog superligaša Radnika otputovali su u petak u Antaliju, gde će nastaviti pripreme za prolećni deo prvenstva u Super ligi Srbije.

Prvi deo priprema Radnik je realizovao u Surdulici na terenu sa veštačkom podlogom.

Iz stručnog štaba navode da su "zadovoljni dosad učinjenim".

Šef stručnog štaba Radnika Dušan Đorđević izjavio je novinarima pred put za Tursku da su se svi u ekipi od prvog dana priprema, od 10. januara "trudili da naprave što ozbiljniju bazu" do odlaska u Tursku.

"Verujem da smo uspeli, da je iza nas dobar, posvećen i naporan rad i da prvi deo priprema možemo da ocenimo kao uspešan.

Ono što je najbitnije, nismo imali ni najmanji problem.

U Turskoj ćemo nastaviti sa žestokim radom.

Žestoke fizičke pripreme biće oplemenjene odigravanjem jakih pripremnih utakmica, s ciljem uigravanja tima za okršaje koji nam predstoje u Super ligi", kazao je Đorđević.

Četiri kontrolne utakmice u Turskoj

U narednih petnaest dana, koliko će boraviti u Antaliji, fudbaleri Radnika odigraće četiri prijateljske utakmice. Najpre 24. januara protiv ekipe Krila Sovjetov iz Rusije, a tri dana kasnije protiv Bruka Bet Termalice iz Poljske. Za prvi dan februara zakazan je meč sa ukrajinskom ekipom Kolos Kovalivka, a poslednji sa bugarskim timom Arda Kardžali 4. februara.

Najnovije vesti