Fudbaler iz Biljače u reprezentaciji Albanije

Faton Džemailji, levi bek surduličkog superligaša Radnika, igraće predstojećeg vikenda u dresu reprezentacije Albanije (generacija U-21), u mečevima protiv reprezentacije Malte, obelodanjeno je na veb sajtu kluba iz Surdulice.

Nakon poziva Fudbalske federacije Albanije, usledilo je i odobrenje FK Radnik, te i oslobađanje igrača od klupskih obaveza u periodu od 12. do 20 novembra kada Džemailji ima reprezentativne obaveze.

Ovaj fudbaler je u Radnik stigao prošle godine; rodom je iz Biljače kod Bujanovca, a u Surdulicu je stigao iz nemačkog bundesligaša Majnca.

- Faton je mlad, vredan momak, ima potencijal, a taj potencijal treba da pretvori u kvalitet.

Ima odlične sportske atribute i treba mu verovati - reči su hvale trenera Radnika Milana Milanovića.

Džemailji je posle poziva Fudbalskog saveza svoje zemlje izjavio da mu je drago što ću igrati u dresu reprezentacije Albanije.

- Velika je ovo čast, drago mi je i zbog kluba i zahvalan sam svim saigračima i ljudim iz uprave FK Radnik koji mi daju punu podršku u svemu - izjavio je Džemailji za zvaničan klupski sajt.

Džemailjiju, koji je rođen 15. novembra 1998, će debi u reprezentaciji biti i najlepši rođendanski poklon.

Najnovije vesti

Foto crta.rs Crta: Glasalo 12 odsto do 13 sati »

VRanje - Na referendumu o izmenama Ustava u delu o pravosuđu do 13 časova na glasanje je u Srbiji izašlo ukupno 12 odsto...