FK Radnik: Stanković potpisao, Pejčić i Milovanović produžili ugovore

Miloš Stanković, nekadašnji krilni igrač Radnika, koji se početkom 2018. godine preselio u beogradski Voždovac, vratio se u staro jato i potpisao novi ugovor sa surduličkim superligašem.

U prethodnim sezonama, Stanković je imao dobru minutažu i odigrao sjajne partije u Radniku, što je olakšalo njegov povratak, poručuju iz kluba.

On će dres Radnika, prema stavkama novog ugovora, nositi narednih godinu i po dana.

- Igrao sam u nekoliko klubova, u raznim nivoima takmičenja, ali iz Radnika nosim veoma lepe uspomene, što me je i navelo da se vratim.

Ovde sam stekao odlično iskustvo kroz rad i igru.

Imao sam i tu čast da mi treneri budu vrhunska imena fudbala, što je uticalo na moj fudbalski napredak - izjavio je Stanković nakon parafiranja ugovora.

U prvim danima prelaznog roka, ugovore na period od po godinu dana produžili su Bratislav Pejčić i Miloš Milovanović, koji je za ekipu Radnika dosad odigrali više od sto utakmica.

U redove surduličkog kluba se nešto ranije iz Radnika iz Bijeljine vratio Filip Stojanović, tako da klub polako popunjava pozicije u timu pred novu sezonu Super lige. Stojanović je u Radniku proveo dve godine, po sezonu u Prvoj i Super ligi Srbije. Važi za plejmejkera sa bogatim iskustvom igranja u najelitnijem takmičenju. Prethodno je igrao za grčku Trikalu, pa šest meseci na Malti, a ranije u Novom Pazaru, Voždovcu i Donjem Sremu.
- U Surdulici sam pružao najbolje partije. Radnik je tim sa dobrom organizacijom i tu se osećam prijatno. Drago mi što sam ponovo ovde, u mestu gde sam stekao mnogo prijatelja. Nadam se da će tako biti i u periodu pred nama i verujem da ćemo se ponovo zajedno radovati mnogim pobedama i trofejima - rekao je Stojanović koji je ugovor sa Radnikom potpisao na dve godine.

Najnovije vesti