FK Radnik: Pojačanja iz Zvezde pred odlučujuću borbu za opstanak

Superligaš Radnik iz Surdulice, koji je nedavno ponovo doveo Slavoljuba Đorđevića, trenera sa kojim je u pretprošloj sezoni ostvario istorijski uspeh u Super ligi i Kupu Srbije, pred nastavak prvenstva i odlučujuće bitke za opstanak angažovao je dva pojačanja iz redova srpskog šampiona Crvene zvezde.

Kako piše Sportski žurnal, to su supertalentovani Andrija Radulović, koji je već nastupao i za seniorski tim Zvezde, te Uroš Lazić.

Žurnal piše da su oni bili želja trenera Slavoljuba Đorđevića, koji ih je svojevremeno trenirao u omladinskom pogonu najtrofejnijeg srpskog kluba.

Radulović je blistao na mečevima protiv Olimpijakosa i Bajerna u Ligi šampiona za juniore, podseća list, a u jesenjem delu prvenstva Super lige bio je jedan od zapaženijih igrača Mladost Gat-a iz Novog Sada, odakle stiže u Radnik.

Desni bek Lazić, koji će dolaskom u Surdulicu debitovati u elitnom rangu, bio je standardan u Zvezdinoj "filijali" Grafičaru, članu Prve lige Srbije.

Đorđević je želeo da iz Zvezde u Radnik dođe i Nikola Stanković, ali u redovima aktuelnog šampiona države još nisu odlučili da li će on na pozajmicu u Radnik ili kruševački Napredak, ili će pak biti de Zvezdinog tima za prolećni deo šampionata Super lige.

Radnik će prolećni deo prvenstva započeti 4. februara, kada će gostovati devetoplasiranoj Kolubari u Lazarevcu.

Surduličani su jesenju polusezonu završili kao poslednji, šesnaesti u ligi, sa samo 8 bodova.

Najnovije vesti