FK Radnik: Ljubitelji fudbala na jugu jedva čekaju finale kupa

Posle saznanja da će se finalna utakmica KUP-a Srbije odigrati u Surdulici, na Gradskom stadionu 23. maja, Surduličani, ali i žitelji juga Srbije su "sa oduševljenjem primili odluku FSS", saopšteno je na zvaničnom klupskom sajtu FK Radnik.

U klubu pre svega izražavaju veliku zahvalnost rukovodstvu FSS za ukazanu čast i obećavaju da će sve raspoložive resurse staviti na raspolaganje, kako bi pomogli organizaciju jednog ovakvog događaja kakvog na ovim prostorima do sada nije bilo.

- Gradski stadion u Surdulici ispunjava sve standarde za organizaciju jednog ovakvog događaja, ali će čelnici grada i kluba u narednom periodu učiniti sve da se stvore još bolji uslovi kako bi se finalisti ali i svi prisutni osećali prijatno i bili zadovoljni boravkom u ovom gradiću na jugu Srbije.

U planu je instaliranje novog savremenog semafora sa led displejem, postavljanje jos stolica kako bi se povećao kapacitet sedećih mesta.

Travnati teren, koji je inače u inzvanrednom stanju, dodatno će se pripremiti za ovu utakmicu zamenom oštećenih delova i mnogo noviteta od kojih će neke biti iznenađenje za sportsku javnost - poručuju iz kluba.

U narednom periodu očekuju se posete organa FSS zaduženih za organizaciju finala na kojima će biti dogovorene sve pojedinosti.

Naravno, sve će biti poznato tek kad budu poznati učesnici finala, odnosno posle odigranih revanš mečeva planiranih za 9. maj 2018.

Do tada će uveravaju iz Surdulice sve biti spremno i biće organizovano na visokom nivou.

Najnovije vesti