FK Dinamo: Evo dodatnih razloga zbog kojih je golman Orlić oteran iz kluba

Fk Dinamo Vranje oglasio se u petak uveče saopštenjem u kome se kaže da je golman Miroslav Orlić suspendovan i oteran iz kluba "iz razloga poznatih javnosti", ali da ima i dodatnih za koje se nije znalo.

Naime, iz Dinama kažu da su u inboks Fejsbuk stranice kluba stigle poruke jedne gospođe koje kompromituju Orlića.

Iz Dinama navode da je ovaj golman ranije tražio od kluba "potvrdu o obavezama u Dinamu kako bi odložio neko suđenje u Austriji za koje nije rekao pravi razlog".

- Mi smo mu, kao i više puta do sada (kada je morao da operiše koleno i slično) izašli u susret i dali to što je tražio od nas, kako bi odložio suđenje za period kada je prvenstvena pauza.

Međutim, ubrzo su nam stigle poruke (gospođe T.S, p.a) koja je prvo tražila broj telefona šefa stručnog štaba našeg kluba, Dragana Antića.

Kada smo je pitali razlog zbog koga traži broj ona nam je odgovorila da joj treba zbog Orlića - navode iz vranjskog kluba.

U nastavku idu neki detalji koji Orlića kompromituju da, navodno, ima veze sa nekakvim kriminalnim radnjama u Austriji, gde je ranije tokom karijere branio.

Šta je prava istina ne zna se, utvrđivaćeje verovatno nadležni pravosudni i fudbalski organi.

Podsećanja radi, golman Orlić suspendovan je posle utakmice Dinama i Zemuna u 15. kolu Prve lige Srbije, koju su Zemunci dobili rezultatom 3:2, nakon dva vođstva Dinama.

Trener Dinama Dragan Antić izjavio je posle utakmice da je Orlić "pobegao sa gola Dinama, a pre toga kiksnuo za drugi i treći gol Zemuna".

Nesvakidašnja situacija napuštanja gola dogodila se u 72. minutu utakmice Zemun - Dinamo kada je, posle primljenog trećeg gola i žestokih kritika koje mu je uputio šef stručnog štaba Antić, Orlić otišao u svlačionicu.

Najnovije vesti