Evo koji su projekti vranjskih medija sufinansirani od opštine Surdulica

Na konkursu za sufinansiranje projekata kojima se ostvaruje javni interes u oblasti javnog informisanja u opštini Surdulica za 2018. godinu, finansijski su podržani projekti tri medijske kuće iz Vranja sa ukupno 550.000 dinara.

Projekat Televizije Info Puls "Sportsko kulturni identitet Surdulice" vrednovan je sa 200.000 dinara, a isto toliko je dodeljeno i za realizaciju projekta portala Info Vranjske (osnivač Tim za razvoj i integracije) pod nazivom "Informisanje građana Surdulice kao najviši javni interes".

Radio televizija Vranje konkurisala je sa projektom "Surdulica na dlanu" i za njegovu realizaciju opredeljeno je iz surduličkog budžeta 150.000 dinara.

Iz opštinske kase ove godine je za sufinansiranje projekata medijskih kuća bilo predviđeno 3 miliona dinara.

Najviše je odobreno za realizaciju projekata "Zaštitimo i sačuvajmo Surdulicu" Radio Televizije Surdulica (600.000 dinara).

Niška medijska kuća "Belami" konkurisala je sa dva projekta (radio i televizija posebno - nazivi projekata "Zelena trava doma mog" i "Kulturno ogledalo juga") koji su podržani sa ukupno 500.000 dinara.

U komisiji za ocenjivanje projekata bili su surdulički novinar Dragan Milošević, kao predsednik, te Miodrag Miljković kao član, ispred Društva novinara Niša.

Ko je koliko novca dobio na konkursu možete pogledati na OVOM LINKU.

Najnovije vesti