Evo gde će biti postavljene SIRENE ZA UZBUNJIVANJE

Sirene za uzbunjivanje u Vranju biće postavljene na zgradama osnovnih škola „Svetozar Marković“, „Dositej Obradović“, „Jovan Jovanović Zmaj“ i „Radoje Domanović“, na zgradi TIV-international u Vranjskoj Banji, na upravnoj zgradi Simpa, na zgradi Gradske uprave grada Vranja, Antituberkuloznom dispanzeru, na zgradi Vatrogasnog doma, stovarištu Simpa u Oglednoj stanici i na zgradi Jumka.

Gradsko veće grada Vranja donelo je u ponedeljak rešenje o postavljanju sirena, saopštila je na konferenciji za medije portparol Gradskog veća Zorica Jović.

Većnici su usvojili Poslovnik o radu komisije za dodelu lokacija za postavljanje privremenih, pokretnih objekata i aparata.

Privremeni objekti u smislu ovog Poslovnika su privremeni objekti za koje se ne donosi plan postavljanja i to pult tezge za prodaju robe, aparati za prodaju kokica, kestenja, kikirikija, suvenira, bezalkoholnog pića, kao i frižideri za prodaju industrijski pakovanog sladoleda.

Dozvoljena je, takođe, osmomartovska prodaja cveća na potezu od zgrade Direkcije do zgrade Gradske uprave u periodu od 1. do 8. marta. Zakup će se plaćati po ceni od 170 dinara po metru kvadratnom.

Najnovije vesti