Evo šta su u nedelju nakon glasanja rekli stranački prvaci VIDEO

Gradonačelnik Vranja i potpredsednik GrO SNS u Vranju Slobodan Milenković rekao je posle glasanja u nedelju da očekuje da će građani u velikom broju iskoristiti svoje glasačko pravo.

- Nadam se da će naši sugrađani u velikom broju dati poverenje onima koji su u prethodnom periodu pokazali da su odgovorni, da misle na državu Srbiju i grad Vranje.

Da misle na budućnost Srbije i našeg grada - rekao je Milenković čiju video izjavu možete pogledati u nastavku.

Lider SPS-a Zoran Antić naglasio je da očekuje da izbori proteknu u fer i korektnoj atmosferi i da se nada da neće biti prekoračenja izbornih pravila i procedura.

- Da bi izbori imali puni legitimitet i legalitet u konstituisanju zakonodavnih tela potrebno je da više od 50 odsto ljudi izađe na izbore i ja to i očekujem.

Bilo bi dobro da što veći broj listi uđe u republički i lokalni parlament kako bi se obogatila demorkatija, a da politička opcija kojoj pripadam napravi što bolji rezultat - rekao je Antić.

Lider GrO Jedinstvene Srbije i kandidat za narodnog poslanika Dejan Manić rekao je da se iskreno nada "da će na današnji dan pobediti demokratija".

- Nadam se da će narod moći da iskaže svoju volju, da će zavladati pluralizam i da ćemo konačno staviti tačku na neke nedemokratske ispade koje se iz izbornog ciklusa u izborni ciklus dešavaju - kazao je Manić.

Šef vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović, u izjavi novinarima nakon što je iskoristio svoje glasačko pravo, nazvao je današnji dan "praznikom demokratije u Srbiji".

- Važno je da Srbija dobije vlast kakvu zaslužuje, kakvu građani žele.

Potrebno nam je jedinstvo, a ja verujem da građani umeju da prepoznaju važnost današnjeg dana.

Znam da će izabrati ono što je najbolje i za njih i za našu državu - rekao je Bulatović.

Najnovije vesti