Dveri Vranja: Presuda protiv Vučića dokaz o velikoj kampanji laži

Osuđujuća presuda protiv predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića "jako je bitna za Srpski pokret Dveri, predsednika Boška Obradovića i njegovu porodicu, jer je konačno dokazano da su sve optužbe od strane predsednika Srbije i njegovih sledbenika jedna velika kampanja laži i uvreda i da političko delovanje Dveri nema nikakvih dodirnih tačaka sa fašizmom - saopšteno je u sredu iz Gradskog odbora ovog partije u Vranju.

- Ovo je vest od velikog značaja za Srpski pokret Dveri, a možda i još većeg za građane Srbije u celini.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osuđen je od strane Prvog osnovnog suda u Beogradu zbog povrede ugleda i časti predsednika Dveri Boška Obradovića i dužan je da plati iznos od 200.000 dinara, plus troškove.

Aleksandar Vučić je tako postao prvi predsednik u istoriji koji je osuđen za vreme obavljanja predsedničke dužnosti - navode Dverjani u pisanom saopštenju.

Oni podsećaju da je Vučić, gostujući u emisijama na Pinku 13. i 16. februara 2019. godine, Boška Obradovića nazvao "lopovom, secikesom i fašistom", što je, navode Dverjani Vranja, "sud ocenio kao lažnu izjavu u cilju povrede ugleda i časti".

- Možemo u sklopu političke kampanje da čašćavamo jedni druge raznim epitetima, ali od juče postoji zvaničan dokument, sudska presuda, koja potvrđuje da je Aleksandar Vučić lažov.

Interesantno je da o ovoj, po mnogo čemu istorijskoj presudi, nema ni reči na režimskim medijima.

Ali, to i ne čudi jer su ti mediji samo glasila za širenje njegovih laži, obmana, prevara i uvreda svih onih koji se usuđuju da javno kažu da je car go - navode iz vranjskih Dveri.

Komentari

I Tadić je bio osuđen za vreme mandata predednika kada je u javnosti na stadionu pio šampanjac uživo.....setite se....

Najnovije vesti