Dveri Vranja ogradile se od izjava Srđana Noga

Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri u Vranju ograđuje se od neprimerenih izjava narodnog poslanika iz redova našeg Pokreta Srđana Noga, i smatra da su javni istupi u radikalsko - naprednjačkom stilu neprimereni visokom funkcioneru jednog Pokreta koji baštini porodične, hrišćanske i antifašističke vrednosti, saopštio je Gradski odbor Dveri u Vranju.

- Gospodin Nogo je jako dobro upoznat sa programom Srpskog pokreta Dveri i sa vrednostima za koje se mi zalažemo, jer je od našeg ulaska u politički život na najvišim funkcijama u Pokretu.

Zbog čega je nakon svih ovih godina odlučio da te vrednosti pogazi istupajući u javnost ocenama da bi "neko zbog nečeg trebalo da bude vešan", to ostavljamo na analizu disciplinskim organima stranke.

Mi se pridružujemo oceni predsednika Pokreta Dveri Boška Obradovića, da je, bez obzira na ozbiljnost problema sa velikim prilivom migranata, na koje je ukazivao Srđan Nogo, ovakav javni istup za svaku osudu.

Na političkoj sceni Srbije, pa i Vranja, već ima dovoljno cirkuzanata i skandal majstora, mahom iz stranaka koje su na vlasti, ili onih koje vlast indirektno podržavaju.

Mi ne želimo da budemo deo tog političkog brloga.

Želimo da budemo vesnici jedne nove političke kulture, kulture dijaloga i razmene argumenata sa međusobnim uvažavanjem svih aktera na političkoj sceni.

Zbog toga želimo da uputimo izvinjenje svima koje su ove izjave pogodile, a pre svega našim glasačima i simpatizerimama, koji od nas očekuju da budemo drugačiji od onih protiv čije diktature se borimo - kaže se u saopštenju Dveri.

Najnovije vesti