Dunja Đokić i Mileta Stanković najbolji sportisti Surdulice za 2023. godinu FOTO

Vranje/Surdulica - Najbolja sportistkinja Surdulice za 2023. godinu je Dunja Đokić, članica Skijaškog udruženja Vlasinski vrhovi, a najbolji sportista Mileta Stanković, ginisov rekorder u disiplini maksimalan broj sklekova u šezdeset min (3.386 sklekova), odlučeno je na svečanosti proglašenja najboljih sportista u ovoj opštini, koja je priređena u organizacija Sportskog saveza opštine Surdulica (SSOS).

Za najbolje sportske kolektive proglašeni su superligaš FK Radnik u muškoj, a u ženskoj konkurenciji Odbojkaški klub Surdulica.

Priznanje za najboljeg trenera u 2023. godini dodeljeno je mladom trenerskom paru - Kristina Dimitrijević i Nikola Arsić - trenerima Školice sporta SSOS.

Nagrada za najboljeg mladog sportistu otišla je u ruke talentovanom šahisti Luki Markoviću.

Nagrade za životno delo u oblasti sporta dobili su Stojadin Petrović Šole i posthumno Mile Veličković - Mića Levak.

Priznanje za razvoj karate sporta u opštini pripalo je Milanu Stančeviću, a za uspešno predstavljanje opštine u inostranstvu nagrađeni su ŽFK Radnik i Mobilni tim inkluzije Roma Surdulica.

Priznanja za perspektivne sportiste dobili su Ana Lukić (STK Belo Polje), Đorđe Milenković (STK Belo Polje), Vuk Stojković (KK Tanden), Mara Kitanović (KK Tanden), Brankica Marinković (RK Radnik), Luka Radojičić (RK Rradnik), Sergej Spasić (KK Radnik), Veljko Arizanović (FK Radnik), Jovan Stanojević (FK Rradnik), Veljko Stojanović (FK Radnik), Ninoslav Mladenović (FK Mladost Suvojnica), Vuk Stanimirović (BK Radnik), Tatjana Zlatković (ŽFK Radnik), Aleksija Maksović (OK Surdulica) i Marko Tatuli (BK Srbija).

Svečanoj ceremoniji prisustvovao je ministar u Vladi Srbije Novica Tončev i predstavnici rukovodstva opštine Surdulica.

Pehare najboljima uručili su predsednica opštine Surdulica Aleksandra Popović i predsednik Sportskog saveza Surdulice Vladica Nestorović.

Manifestaciju je nastupom ulepšala folklorna sekcija Sportskog saveza Surdulice.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...