Drugi vezan poraz Vranjanaca: Sinđelić - Dinamo 1:0

Vranjski Dinamo posle tri uzastopne pobede na startu prvenstva, doživeo je drugi uzastopni poraz, ovog puta na gostovanju u Beogradu od Sinđelića sa 1:0 (1:0).

Radost domaćinu doneo je Goranović u 32. minutu evrogolom sa dvadeset pet metara.

To je Beograđanima bila prva pobeda u sezoni posla dva poraza i dve nerešena rezultata.

Domaćin je bio nadmoćniji u prvom delu igre, a jedino ozbiljniju priliku za Dinamo imao je Nedeljković ali je slabo šutirao iz šesnaesterca.

Dinamo je u drugom delu igre zaigrao agilnije, ali to Vranjancima nije donelo rezultat.

Najbolju priliku da Dinamu donese bod imao je Nikola Popović u 78. minutu, ali je golman domaćih Vukašinović odbranio njegov snažan šut iz šesnaesterca.

Kruševački Trajal odigrao je nerešeno sa Zemunom, pa je sada sa 10 bodova za bod prestigao Vranjance na tabeli.

Dinamo će biti drugi makar do nedelje popodne kada novosadski Kabel, koji ima isti broj bodova, gostuje Zlatiboru u Čajetini i eventualnom pobedom mogao bi da izbije na prvo mesto prvoligaškog karavana.

Vranjski klub bi, svojim eventualnim pobedama, na tabeli mogli da prestignu i OFK Žarkovo koje dočekuje pirotski Radnički, odnosno RFK Grafičar iz Beograda koji gostuje Budućnosti u Dobanovcima.

Sinđelić (Bg) – Dinamo (Vr) 1:0 (1:0)

Beograd - Stadion: Sinđelića.

Gledalaca: 200. Sudija: Stanko Ostraćanin (Kraljevo).

Žuti kartoni: Veselinović (Sinđelić), Veličković, Tumbas, Okamijan, trener Kalinić (Dinamo).

Strelac: 1:0 Tigran Goranović u 32. minutu.

SINĐELIĆ (BG): Vukašinović, Bumbar, Đorđević, Dragačević, Jue (od 54. Tomović), Branković, Veselinović, Vučićević (od 64. Ninić), Đurić, Krstić (od 53. Milićević), Goranović.

DINAMO (VR): S. Popović, Okamijan, Zlatković, M. Popović, Nedeljković (od 62. Antić), Jovanović, Dolovac (od 54. Bajić), Tumbas, Mitić (od 46. Veličković), N. Popović, Simović.

Komentari

Setite se komentara,imace Dinamo 10-15 bodova viska pa i 20 ali nije tako,ima mmnogo dobrih ekipa ,ja mislim imacemo manje 10 bodova

Najnovije vesti