Drugi upisni rok za master studije na Pedagoškom

Drugi upisni rok za prijem nove generacije studenata master akademskih studija u okviru školske 2022/2023. godine organizovaće Pedagoški fakultet u Vranju.

Kandidati će za upis moći da se prijave od 2. do 10. novembra, u periodu od 8 do 15 časova, na Pedagoškom fakultetu ili elektronskim putem na imejl [email protected].

Konkurs je raspisan za 33 samofinansirajuća mesta na studijskom programu za obrazovanje master učitelјa, odnosno 17 samofinansirajućih mesta na programu za obrazovanje master vaspitača.

Sa Pedagoško fakulteta navode da školarina košta 80.000 dinara i može se platiti u više mesečnih rata.

Kandidati prilikom prijave na konkurs podnose originalna dokumenta na uvid, a uz prijavni list koji se dobija na fakultetu, podnose fotokopiju diplome sa dodatkom o završenim studijama i očitanu biometrijsku ličnu kartu.

"Završavanjem ovih studijskih programa studenti stiču 60 ESPB bodova i akademski naziv master učitelј, odnosno master vaspitač.

Time im se pruža mogućnost rada u osnovnom i predškolskom obrazovanju", saopšteno je sa ove visokoškolske ustanove..

Detalјnije informacije o studijskim programima i upisu, kandidati mogu pronaći na sajtu Pedagoškog fakulteta u Vranju ili preko broja telefona 017 431 960.

Komentari

Sve je to ok, samo se pitam gde će raditi i kada za stalno svi ti mladi ljudi kada završe i taj master kada još uvek oni pre njih rade kao zamena i na određeno? Neki su proglašeni tehnološkim viškom pa voze taksi, rade na kasi, prodaju na pijaci?

Najnovije vesti