Druga pobeda rukometaša: Bela Palanka - Vranje 26:28

Posle dva vezana poraza rukometaši Vranja 1957 ostvarili su drugi prvenstveni trijumf u ovoj sezoni Super B lige Istok Zapad, na gostovanju Beloj Palanci - bilo je 26:28 (14:15).

Vranjanci su u hali Banjica u Beloj Palanci, pred malobrojnom publikom, vodili od starta utakmice (u prvom poluvremenu najveća razlika bila je u 17. minutu - 6:10), ali je domaćin pred kraj poluvremena uspeo da uhvati priključak i da na odmor ode sa golom zaostatka.

U drugom poluvremenu igralo se gol za gol do 42. minuta kada su Vranjanci otišli na 19:21.

Prema kraju utakmice opet je bilo rezultatski "tesno", pet minuta pre kraja domaćin je stigao do egala (25:25), ali su Vranjanci opet pridodali gas i stigli do pobede od dva razlike.

Najefikasniji u ekipi Vranja 1957 bio je Marko Ivančević sa 9 golova, Nikola Perović postigao je 6, Aleksandar Stepanović 5, Stefan Pavlović i Nikola Bečejac po 3 gola, a Aleksandar Ćirić 2.

Kod domaćina je efikasniji od ostalih bio Danilo Stojanović sa 6 golova.

Vranjanci posle dve pobede i dva poraza imaju četiri boda i zauzimaju sedmo mesto (među dvanaest klubova) na tabeli Super B lige Istok Zapad.

Na čelu su sa maksimalnim učinkom Metalac iz Kraljeva i Goč Merkur iz Vrnjačke Banje sa po 8 bodova.

U narednom kolu Vranjanci će, posle kraće prvenstvene pauze, u nedelju 22. oktobra u Sportskoj hali u Vranju dočekati lidera Metalca.

Komentari

Gledao sam utakmicu preko yuotube-a i da kazem sledece.
Pirova pobeda u veoma slaboj utakmici. Sudije su bile nesto naklonjenije nama bas kad je trebalo. Ali jos jedanput kazem ovi igraci koji igraju u RK VRANJE, pogotovo sa strane, da pruzaju jos vise.
Nisam zadoviljan, mora bolje.

Najnovije vesti