Dragan Janjić predložen za direktora Centra za razvoj socijalnih usluga

Dragan Janjić, kadar Ljajićeve SDPS u Vranju, raniji direktor Skijališta Besna kobila, Filijale Trezora, a od 2018. do danas izvršni direktor u JKP Parking servis, predložen je za direktora Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite.

Na toj funkciji, nakon što ovakav predlog ustanove aminuje Skupština grada Vranja (nakon što predlog utvrdi Mandatno-imunitetska komisija), trebalo bi da nasledi stranačku koleginicu Ivanu Tasić.

Ova javna ustanova je predlog za Janjićevo imenovanje na mandat od četiri godine prosledila skupštini u petak 5. aprila.

Janjić ima šest godina iskustva na rukovodećim poslovima.

Rođen je u Bujanovcu 1969. godine.

Posle završene gimnazije u Vranju diplomirao je na Fakultetu za uslužni biznis (FABUS) 2007. godine.

Osim rukovodećih funkcija pomenutih na početku teksta bio je odbornik u gradskoj skupštini u više mandata, u dva navrata pomoćnik gradonačelnika, direktor marketinga u Slobodnoj zoni Vranje.

Konkurs za direktora ove ustanove raspisan je 13. marta ove godine.

Još neke promene

Mandatno-imunitetska komisija, prema saznanjima portala Vranje News, predložiće Skupštini grada i imenovanje Ivane Kostić, sadašnjeg v.d-a za direktorku Apoteke Vranje na mandat od četiri godine. Takođe i rešenje o prestanku v.d. mandata direktorki Javne ustanove Narodni univerzitet Gordani Dimitrijević zbog isteka roka na koji je imenovana. Potom i ostavke advokatice Nataše Ilić i profesorke srpskog Ane Mitić (podnele ostavke) na članstvo u Upravnom odboru (UO) ove ustanove (zameniće ih advokatica Danijela Stošić i diplomirana menadžerka Nataša Janjić). U Pozorištu Bora Stanković biće razrešeni predsednica UO Sanja Zlatković i član Marija Kostić (podnele ostavke), a na njihova mesta biće predloženi Valentina Matuško i Anđela Stojljković. Biće predloženo i razrešenje Marije Mitić, diplomirane psihološkinje, sa funkcije predsednice lokalnog Saveta za mlade. Za njenog naslednika predložen je master istoričar Nikola Stošić.

Najnovije vesti