Doktor Stojanović osvojio duplo više glasova od SNS na ponovljenom glasanju

Vranje/Bujanovac - Grupa građana doktora Dejana Stojanovića Mečeta ponovo je pobedila na biračkom mestu 46 u Domu kulture, sa gotovo duplo više glasova od SNS koalicije, javlja portal Bujanovačke.

Po nezvaničnim rezultatima iz izbornih štabova, GG dr Stojanovića dobila je 188, a naprednjaci 100 glasova.

U odnosu na 2. jun GG dr Stojanovića je dobila 19 glasova više, a SNS 7 manje.

Na trećem mestu mestu, po nezvaničnim podacima, nalazi se SPP koji okuplja Rome sa 41 glasom.

Romska lista je 2. juna na ovom biralištu dobila 27 glasova.

Lista Promene sad – za naše selo za naš grad koju predvodi Saša Arsić danas je dobila 9 glasova, isto kao i 2. juna, dok GG Nenada Tasića Tase i Gorana Taškovića Šilje ima 1 glas – 20 manje nego pre jedanest dana.

Front za promene ima 23 glasa, najviše među albanskim listama.

Na ponovljeno glasanje na ovom biralištu izašlo je 414 građana (47 odsto) od upisanih 878.

Potvrđena pobeda Fronta za promene

Na ponovljenom glasanju na biračkom mestu broj 11 u selu Muhovac, u kojem žive isključivo Albanci, najviše glasova – 96 dobila je Demokratska partija Nagipa Arifija, a na drugom mestu je Front za promene sa dva glasa manje, saznaju Bujanovačke. Radi se o nezvaničnim rezultatima iz jednog izbornog štaba. Na trećem mestu je Pokret za demokratski progres (PDP) Šćiprima Muslija koji je dobio 46 glasova. Najmanje glasova u Muhovcu dobila je Partija za demokratsko delovanje (PDD) Šaipa Kamberija – 18. Izlaznost na ovom biračkom mestu bila je nešto manja od 30 odsto. Front za promene Arbera Pajazitija i Dritona Redžepija je ovim rezultatom praktično potvrdio pobedu na lokalnim izborima u Bujanovcu.

Najnovije vesti