Disić o nastupu Simpa na Sajmu nameštaja: Pogodili smo sve ukuse i zahteve kupaca

Kompanija Simpo u Vranju je za 58. Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu pripremila potpuno nove kolekcije u raznim robnim grupama - u korpusnim konstrukcijama, tapetarskom delu, kao i dušeka i ležajeva - i nadamo se da smo uspeli da pogodimo sve ukuse i ispunimo sve zahteve kupaca, izjavio je generalni direktor Simpa Slađan Disić na ovoj sajamskoj manifestaciji.

"Nadamo se da će naše nove kolekcije i u narednom periodu izazvati veliko interesovanje i da će to poboljšati našu prodaju", rekao je Disić.

On je dodao da su ovakve manifestacije izuzetno značajne za Simpo.

"Značajne su jer se na jednom mestu okupi većina proizvođača, kao i trgovaca i distributera u oblasti nameštaja, tako da mi između ostalog možemo videti i kakva je naša konkurencija", rekao je Disić.

On je dodao da Simpo ima praksu poštovanja konkurencije, ali da je se ne boji.

"I sami kupci na Sajmu nameštaja mogu se uveriti da smo izložili kolekcije vrhunskog kvaliteta, izuzetnog dizajna, da je reč o veoma modernom nameštaju koji je funkcionalan i udoban po svim evropskim standardima", zaključio je Disić.

Jubilej na pomolu

Jovana Nestorović, direktorka marketinga u Simpu, rekla je da kompanija predstavljanjem Kolekcije 2023' ulazi u veliki jubilej - 60 godina postojanja - koji će obeležiti naredne godine.

"Mnoge generacije su tokom svih ovih godina odrastale sa Simpom, mnogi su proveli neke od svojih najradosnijih trenutaka na našem nameštaju, sanjali i ostvarivali velike snove, tako da je i slogan naše velike kampanje Simpo - Za generacije koje ostvaruju svoje snove. Kreirajući ovu kolekciju, rukovodili smo se svetskim trendovima. Od perioda korone do danas trend u svetu je povratak prirodi, tako da su naši dizajneri, kada su kreirali ovu kolekciju, prvo vodili računa o tome. Zato imamo mnogo zemljanih tonova, zelenih nijansi, kombinacije drveta i mermera i slično", kazala je Nestorović.

Komentari

Ovaj čovek je fenomen. Fabrika mu na respiratoru a on priča o tamo nekom sajmu i ukusima. Dajte i meni što dajete njemu.

Najnovije vesti