Dinamo sa imperativom pobede na Piroćance

FK Dinamo je maksimalno spreman da osvoji nova tri boda u utakmici protiv Radničkog iz Pirota i zadrži prvo mesto na tabeli Prve lige Srbije, rekao je u četvrtak na konferenciji za novinare trener Radmilo Jovanović.

Komentarišući prethodnu utakmicu u Paraćinu protiv Temnića, kada je Dinamo izgubio sa 2:1, trener vranjskog prvoligaša je kazao da je njegov tim "primio prvi gol zbog nesmotrenosti odbrane i olako dozvolio da dođe do izjednačenja", a da drugi gol "ne želi ni da komentariše".

- Sada imamo tri povređena igrača.

Dušan Stevanović ima lakšu povredu i nadam se da će se oporaviti do početka meča, dok su Jovan Zucović i Dragan Cakić teže povređeni i neće biti u stanju da izađu na teren u subotu - kaže Jovanović.

Fudbaler Nemanja Milovanović kaže da očekuje tešku utakmicu, ali veruje u pun angažman svoje ekipe koja "ima elana da nastavi put ka Super ligi“.

Fudbaler Miloš Antić ističe da je Dinamo na svom terenu, favorit i "da igra za tri boda".

- Cilj nam je Super liga, ali ako se svi potrudimo i damo svoj maksimum, ne može niko kući da nas dobije - siguran je Antić.

Sportski direktor kluba Marko Antić napominje da je u sredu u Vranje dolazila komisija za prijem i pregled stadiona FSS, koja je obišla sve ekipe za koje postoji mogućnost ulaska u Super ligu.

- Ustanovili su da nemamo uslove za igru na Jumkovom stadionu i zbog toga očekujemo da potpišemo ugovor sa Radnikom iz Surdulice.

Tamo bi trebalo da igramo utakmice u slučaju plasmana u Super ligu, makar dok se ne završi projekat Dinamovog stadiona u Kosovskoj ulici u Vranju - ističe Antić.

Utakmica između Dinama i Radničkog odigraće se u subotu 7. aprila na Jumkovom stadionu u Vranju, sa početkom u 15.30 časova.

Najnovije vesti