Dinamo: Recko negativan na koronavirus, otpušten iz bolnice

Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba FK Dinamo Vranje, u subotu je imao negativan test na koronavirus, nakon što je prošlog petka kod njega potvrđeno prisustvo virusa COVID-19, a on hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Nišu.

Ovu informaciju objavio je vranjski klub na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici u subotu popodne.

- Dragan Antić Recko negativan na koronavirus. I ovo je brzo prebrodio kao i sve u životu - napisano je na Fejsbuk stranici vranjskog Dinama.

Vranje News od izvora u vranjskom klubu saznaje da je Antić već pušten iz bolnice i da će narednih 14 dana morati da provede u samoizolaciji.

Dinamo u subotu od 17.30 časova u Novom Pazaru igra utakmicu 27. kola Prve lige Srbije u fudbalu protiv istoimene ekipe domaćina.

Uoči ovog kola Vranjanci su deseti sa 34, a Novi Pazar sedmi sa 36 bodova.

Fudbalski savez Srbije (FSS) je doneo odluku o promeni sistemu takmičenja u narednoj sezoni, a prema novim pravilima otvara se mogućnost da FK Dinamo Vranje ipak izbori povratak iz Prve lige u superligaško društvo.

Naime, prvoplasirani tim Prve lige Srbije Grafičar, "filijala" šampiona Srbije Crvene zvezde, ozbiljno razmišlja o istupanju iz Superlige jer klub sa Senjaka "nema uslove" za taj rang takmičenja.

Tako bi mesto lidera Prve lige Srbije "bilo popunjeno novčanom licitacijom".

Kandidati će biti Novi Pazar, Dinamo iz Vranja, Radnički iz Kragujevca i Kolubara iz Lazarevca.

Najnovije vesti