Dinamo o paljevini Antićevog automobila: Vetar duva iz Surdulice

Iz fudbalskog kluba Dinamo Vranje saopšteno je da je u nedelju u zoru, oko 5 ujutro, treneru tog kluba Draganu Antiću zapaljen je automobil na Parking garaži kod bivšeg Hotela Vranje, u blizini njegovog stana.

- Po njegovim rečima radi se o istim osobama koje su prošle nedelje lepile plakate na stadionu, na kojima su bile preteće poruke.

- Postoje video zapisi sa kamera na kojima se vidi ko je lepio plakate, s tim što te osobe još uvek nisu procesuirane - prenosi klub Antićeve reči.

Navodi se da Antić "nema dilemu ko stoji iza ovoga".

- To sam rekao i prošle nedelje za plakate.

Ja u Vranju nemam neprijatelje, ne dugujem nikome ništa.

Vetar duva iz Surdulice - istakao je Antić.

Komentari

Pa dosta vise bre lupas za surdulicu.sta ti sad smeta.pobeda radnika.ostavi surdulicu na miru i ljude u njoj koja je pobednik.nema vise nigde mesta ni za tebe ni za sinove.u jelasnicu

Zasto bi vetar duvao iz Surdulice ? Recko je umislio da je jak i mocan, i da se nesto pita u ovoj Srbiji, pa smeta ljudima jacim od njega.

Danas je praznik.Kako te nije sramota da na ovakvom velikom prazniku kleveces Surdulicu.Pa daj imena da vidimo ko je zapalio i ko stoji iza ovoga.Sramota si i grada Vranja i okruga i Srbije.E moja Srbijo koga ti imas. SAMO NAPREDNO.RECKO.

Auto su zapalili gradjani Vranja, jer ne zele vise da vodis Dinamo, jer ga unistavas svojim stavovima, a ponasanjem brukas po Srbiji.

Najnovije vesti