Dinamo: Krivi smo jer nismo pustili Partizan

Vest da su u Vranju nedavno napadnuti čelni ljudi Partizana odjeknula je domačim medijima, a povodom tvrdnji Vladimira Vuletića, potpredsednika Partizana, trener Dinama Dragan Antić rekao je da funkcioner Partizana vređa Dinamo i njega "bez ikakvog osnova, što predstavlja osnov za tužbu".

Prvi čovek Dinama iz Vranja osvrnuo se na Vuletićeve konstatacije za navodno "nameštanje utakmica u Nemačkoj".

- Ukoliko ima dokaza za tvrdnje, zašto ih ne iznese u javnost.

Ne bih da pričam o Partizanu i drugim klubovima šta rade.

Zakačio se za Dinamo, možda jer nismo hteli da pustimo Partizan, jer u Srbiji to tako funkcioniše, ishod se zna ranije - rekao je Antić za Nova.rs

On je dodao da je Dinamo "najpošteniji klub u Srbiji".

- Da smo učestvovali u bilo kakvim nameštanjima, ne bismo ispali iz Superlige - kazao je Antić.

Prvi čovek Dinama obrazložio je dešavanja u Vranju uoči utakmice četvrtfinala Kupa Srbije između Radnika i Partizana.

- Deca su pošla na ručak i videla ga (Vuletića) u restoranu, u prolazu su prokomentarisali "šta imaš protiv Dinama, zašto vređaš klub?".

Iluzorno je pričati o tome uopšte - rekao je Antić, čiji je sin bio među osobama koje su ušle u verbalni klinč sa Vuletićem, a pet osoba je i privedeno brzom reakcijom policije.

Iz uprave beogradskog FK Partizan saopštili su da su pojedini članovi menadžmenta kluba napadnuti u Vranju, uoči utakmice četvrtfinala Kupa Srbije između Radnika i Partizana, a da je među provokatorima koji su ušli i verbalni sukob sa potpredsednikom Vladimirom Vuletićem i osobama koje su sa njim ručale u Vranju bio i Antićev sin, sa još nekoliko osoba.

Najnovije vesti