Deset kandidata iz Vranja i okruga na poslaničkoj listi koju predvodi Marinika Tepić

Poslanička lista koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije, koju predvodi Marinika Tepić, proglašena je kao peta od Republičke izborne komisije, a na njoj se nalazi 10 kandidata iz Vranja i Pčinjskog okruga.

Tačnije 4 kandidata su iz Vranja, po 2 iz Vladičinog Hana i Trgovišta i po jedan iz Bujanovca i Surdulice.

Na ovoj listi, barem prema redosledu kandidata, iz okruga se na 31. mestu najbolje kotira Nenad Mitrović, veterinar iz Vladičinog Hana, inače član DS-a.

Mirjana Ilić Stošić, oftalmolog i predsednica vranjskog odbora Stranke slobode i pravde, je 70 na listi.

Diplomirani pravnik iz Vranja i lider GrO Narodne stranke Đorđe Ristić je 125, a Aleksandar Stanojković, diplomirani inženjerski menadžer i član DS-a iz Vranja je 141.

Bujanovčanin Saša Arsić, strukovni tehničar urgentne medicine i koordinator Narodne stranke za Pčinjski okrug je 155, a Ivica Disić, diplomirani pravnik iz Vranja i član DS-a 195. na listi.

Nikola Nikolić, master ekonomista iz Trgovišta, inače član Stranke slobode i pravde, je 208, a Milan Jović, diplomirani menadžer bezbednosti iz Vladičinog Hana, takođe član SSP-a, 211. na listi.

Marko Krstić (Narodna stranka), privatni preduzetnik iz Trgovišta, nalazi se na 233, a Đorđe Stanković (DS), diplomirani ekonomista iz Surdulice, na 246. mestu poslaničke liste koju predvodi Marinika Tepić.

Podnosioci ove liste u punom formatu (sa 250 imena) su Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, DZVM – VMDK, Stranka Makedonaca Srbije, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije Sloga, Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija i Vlaška stranka).

Komentari

Glasaću za Miru. Žena koja obećava, pametna, visprena, izuzetna! Napred školska!

Срамотно "никад неће бити посланици" позиционирање кандидата са југа Србије показује да опозицијом и даље влада "круг београдске двојке".

Najnovije vesti