Demokrate optužuju dva funkcionera lokalnog SNS-a za bahatost

Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju oglasio se u četvrtak saopštenjem u kome se kaže da je "niz skandala i afera funkcionera Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju u sredu eskalirao dvostrukim skandalom u jednom danu".

DS apostrofira slučajeve u kojima se, navodno, direktor vranjskog Vodovoda Goran Đorđević nije odazvao pozivu suda pa je, prema nepotvrđenim spekulacijama iz medija, "priveden sa granice".

Do ušiju demokrata su navodno doprli detalji još jednog slučaja, a ostatak saopštenja prenosimo u celosti.

- Potom je lider vranjskih naprednjaka i direktor ''Elektrodistribucije'' Goran Nikolić fizički napao najpre pse sugrađanke S. Đ, a potom i nju.

To potvrđuje činjenicu na koju je Demokratska stranka već ukazivala u više navrata – da bahatost i nekultura sadašnje vlasti ne poznaje granice i da za njih zakoni ne važe.


Najoštrije osuđujemo ovakvo ponašanje i pitamo se treba li Vranjanci da strahuju ko će biti sledeća žrtva napada nekog lokalnog funkcionera.

Ima li kraja ovoj ovoj oholosti, bezobrazluku i bezakonju?

Pozivamo Vranjance da imaju na umu ovu i ostale afere sadašnje vlasti, najgore u istoriji Vranja, kada dođe vreme za naredne izbore.

Ostalo je manje od dve godine do redovnih izbora, a mi se nadamo i prevremenim - piše u saopštenju demokrata Vranja.

Najnovije vesti