Danijela i Jolly Jumper za finale Dana Vranja FOTO/VIDEO

Petnaesti Dani Vranja okončani su u nedelju uveče, nastupom namenjenim ljubiteljima roka, uz Danijelu Stanković Kostić i Flying bend, te legende vranjskog rock-a Jolly Jumper.

Dva vranjska benda pokazala su zašto su omiljena kod publike i uspešni i van Vranja.

Flying bend i njihov vokal Danijela Stanković Kostić nastupili su pred publikom sa repertoarom koji čine poznate domaće i strane rok pesme, u njihovom prepoznatljivom izrazu.

Publika je Danijelu Stanković Kostić bolje upoznala u okviru šoua "Nikad nije kasno"u kom je bila ubedljivo najbolja po oceni publike.

Finalistkinja ove emisije, svojim talentom i originalnim izgledom, kupila je publiku već u prvom krugu šoua veterana.

Učestvovala je više puta u "3K Duru" kao i u muzičkom takmičenju "Evropska zvezda", pa su ljudi u publici na Danima Vranja imali mnogo razloga da ne propuste ovo veče, uprkos kiši koja je povremeno padala.

Jolly Jumper, kultna vranjska i srpska rok grupa, ove godine obeležava veliki jubilej, 35 godina postojanja, pa je vranjska publika mogla da uživa u njihovim pesmama nastalim u ovom periodu, nekoj vrsti "best of" programa.

Voz bez voznog reda, Idemo jako, Gorim, Barska mušica, Kad Jolly Jumper svira rock n' roll, Sinđelić Stevan... samo su neki od hitova koje su izveli za okupljene fanove, od kojih mnogi do kraja nisu napustili svirku iako je kiša gotovo sve vreme rominjala.

Koncertu su prisustvovali pripadnici mnogih generacija.

Sve pesme ove grupe zasnovane su, kako je rekao frontmen Jovica Davidović, na nekom fenomenu, vezane su za lično iskustvo, ali i za opštu situaciju.

Organizator Dana Vranja bila je Turistička organizacija grada, a pokrovitelj Grad Vranje.

Najnovije vesti