Danas: Harisa i Galiju plaćaju sponzori, iznos tajna

Osamnaesti Dani Vranja biće održani od 27. do 31. avgusta na više lokacija u Vranju, a uz mnogobrojne programe neizostavan je nastup estradnih zvezda, poznatih bendova i solista.

Tokom četiri večeri u centralnom muzičkom programu nastupiće Galija, Haris Džinović, Milica Todorović i Sara JO.

Prema nezvaničnim informacijama koje je objavio dopisnik Danasa iz Vranja, ukupan budžet ovogodišnjih Dana Vranja, uključujući sve prateće manifestacije, iznosiće između 2 i 4 miliona dinara, što je prosek u kome se ova manifestacija organizuje posle pauze zbog pandemije korone.

Organizatori navode da će najveći deo troškova podneti sponzori manifestacije, čija imena nisu objavljena, a koji po tradiciji plaćaju nastupe estradnih zvezda.

"Nemamo pravo da objavljujemo informacije o honorarima koje će muzičari dobiti za svoje nastupe u Vranju, to od nas zahtevaju sponzori, ali i menadžeri sa kojima su pregovori o nastupu u toku i za koje se potpisuju ugovori", kažu u Turističkoj organizaciji Vranja (TOV).

Ranijih godina, kada su na Danima Vranja, ali i koncertima povodom 31. januara Dana grada nastupali Zdravko Čolić, Lepa Brena, Dragana Mirković, Goran Bregović i dr, postojala je podrška Kompanije Alfa plam vlasnika Miroljuba Aleksića, poslovnog čoveka rodom iz Vranja.

Svi koncerti koji će biti održani na centralnom gradskom parkingu biće besplatni za publiku iz Vranja i okolnih mesta.

Glavni organizator manifestacije je lokalna Turistička organizacija Vranja (TOV), uz podršku Grada Vranja.

Komentari

Како може нешто што се организује у ИМЕ ГРАЂАНА да буде тајна? Оружје ли правите? И те лажи о спонзорима...јавна је тајна да су овакве,ничим изазване непотребне манифестације,одувек одлична прилика за прање новца кроз надуване хонораре и трошкове.Улице неасфалтиране три месеца а они ће се проводе?!

Banana drzava.Sve su sredili samo nam jos koncerti trebaju.

Najnovije vesti