Da li su Vranjanci na putu bez povratka: Dinamo - OFK Brzi Brod 1:2

Fudbaleri FK Dinamo Vranje još jednom su poraženi u prvenstvu Srpske lige Istok, a bolji od njih kao gost bio je OFK Brzi brod iz Niša - 1:2.

Vranjski tim je u sve neizglednijoj situaciji i kada je opstanak u ligi u pitanju, a kamoli neki veći dometi u prvenstvu jer su u poslednjih pet prvenstvenih kola vezali pet poraza.

Posle nepotpunog 14. kola pretposlednji su na tabeli sa samo 7 bodova, a jedina slabije plasirana ekipa je leskovačka Sloga sa 2 boda.

Najbliži tim iznad Dinama je Hajduk Veljko iz Negotina koji ima 11 bodova.

U narednom, poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Dinamo će gostovati desetoplasiranoj Vlasini u Vlasotincu, ekipi koja je u ovom kolu deklasirana od Dubočice u Leskovcu sa 6:1.

Pobednički niz Pčinje

Posle lošeg perioda u prvom delu prvenstva FK Pčinja iz Trgovišta ušla je u seriju dobrih rezultata, što je potvrđeno u subotu osvajanjem velika tri boda na domaćem terenu protiv Radničkog iz Pirota koji je pobeđen sa 2:1. To je bio četvrti trijumf Pčinje u nizu. Zlatko Anđelović doveo je ekipu iz Trgovišta u vođstvo u 22. minutu, a prvenac u ovoj sezoni za nedostižnih 2:0 dao je napadač Jugoslav Mitrović u 68. minutu. Gosti iz Pirota su počasni gol postigli u trećem minutu nadoknade vremena. Pčinja ima priliku da na gostovanju trećoj najslabijoj ekipi lige, Hajduk Veljku u Negotinu, narednog vikenda dodatno popravi plasman na tabeli. Za sada su jedanaesti sa 16 bodova.

Najnovije vesti