Džipijada u Trgovištu 23. marta

Vranje - Džipijada Trgovište 2024, jednodnevna off-road manifestacija u organizaciji Turističke organizacije opštine i opštine Trgovište, biće održana 23. marta.

Učesnici džipijade okupiće se tog dana u 8 časova ispred zgrade opštine Trgovište odakle će krenuti u vožnju planinskim predelima trgoviškog kraja.

Svi zainteresovani, za više informacija u vezi sa učešćem i prijavom, mogu se priključiti Facebook grupi Džipijada Trgovište 2020.

Prijava je moguća i preko e-meila Turističke organizacije Trgovište [email protected], ali i direktnim kontaktom direktora Turističke organizacije Trgovište Srećka Dimitrijevića na broj telefona 062 253 851.

Osim manifestacije Dani Preobraženja, džipijada u Trgovištu privlači značajan broj posetilaca zbog atraktivnosti sadržaja, pa je posećuju gosti iz svih krajeva Srbije, ali i iz regiona.

Prva džipijada u Trgovištu održana je 2019. godine.

Komentari

Srbija obiluje raznim podkulturnim sadržajima pa tako i ovim. Svako mesto ima neku svoju feštu posvećenu obično nekom gurmanluku a eto ta siromašna opština organizuje paradu skupih džipova. Šta će im to? Bolje da im je gostovalo neko pozorište.

Nenade nerazumem kako ste ce im to?

Kad dodju 200 Gostiju u Trgoviste, Restorani puni, prodavnice puno, Benzinske pumpe imaju poso...jel to nije dovoljno?

Najnovije vesti