Bulatović: Sa Bosketom nikad nisam bio u boljim odnosima

Lider GrO SNS u Vranju Slaviša Bulatović poručio je "onima koji brinu" u kakvim je odnosima sa Draganom Stevanovićem, potpredsednikom Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, da njih dvojica "nikada nisu bili u boljim odnosima".

On je naglasio da mediji "neće da vode kadrovsku politiku Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju, te da im "to ne ide od ruke baš nikako".

- Zamislite koliko treba da ste nesposobni da ne sprovedete u delo nešto za šta se skoro sedam godina svakodnevno zalažete, i pri tom ne birajući ni sredstva, ni načine.

Jer toliko mene i gospodina Stevanovića lažovi progone, smenjuju, svađaju, hapse, osuđuju - naveo je Bulatović.

On je poručio da ljudi u Vranju i Vranjskoj Banji (gde Bulatović živi, p.a) "znaju da sve što je do sada urađeno ne bi bilo moguće bez podrške gospodina Stevanovića".

- I da budem iskren prema vama takvima, srećan sam što sam deo tima sa kojim u Vranju, Vranjskoj Banji, i uopšte na jugu sprovodim politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije - naveo je Bulatović, reagujući na medijski napis o tome kako više nije u dobrim odnosima sa prvim naprednjakom Pčinjskog okruga i državnim sekretarom u Ministarstvu privrede Draganom Stevanovićem Bosketom.

Najnovije vesti